Mega Fortune

Tårtkrig mellan Betsson och PAF

Ett mindre tårtkrig har brutit ut mellan de två spelbolagen PAF och Betsson. De bägge bolagen tar ”kriget” med ro och än så länge har inga skador rapporterats.

Vann stort hos Betsson

I september vann en norsk spelare 109 miljoner på videosloten Mega Fortune genom spel på spelbolaget Betsson. Det gav mannen en plats i Guiness rekordbok som den person som vunnit mest pengar på en spelautomat online. Samtidigt fick Betsson möjligheten att marknadsföra sig som ”Spelbolaget som delade ut världens största jackpott”.

Storvinst hos PAF

Bara några månader senare, i januari , vann sedan en spelare från spelbolaget PAF en jackpott på 60 miljoner på samma spel. Många gratulerade vinnaren och även PAF till att de fick dela ut en sådan stor jackpottvinst. Även Betsson ville vara med i gratulationerna och skickade därför en halv tårta till PAF. På tårtan hade de skrivit ”Guinness World Record” för att påminna PAF om att vinsten de fick dela ut endast var drygt hälften så stor som det världsrekord Betsson hade.

– Det var mest en rolig grej. VI hade ett överlägset världsrekord och skickade tårtan till dem med glimten i ögat, sa Thomas Bertilsson som är PR-ansvarig på Betsson.

Skrattar bäst som sist

I januari delades sedan hela 155 miljoner ut av PAF. Även denna gång var det videosloten Mega Fortune som stod bakom vinsten hos PAF. Det nya världsrekordet var taget och det med råge vilket PAF snabbt informerade Betsson om med en tårta. På tårtan hade de skrivit ”Tack för att ni höll världsrekordet åt oss” och därefter 155 000 000.

– Vi vill återgälda den generösa tårtgesten och bjuder gärna våra branschkompisar på en hel tårta, samtidigt tackar vi för att Betsson tagit hand om rekordet och vi ska vårda rekordet men hoppas att en PAF-spelare snart förbättrar det ytterligare, sa Mårten Skånman PR-ansvarig på PAF.

Om Betsson får chansen att kontra med ytterligare en tårta återstår att se men förhoppningen finns.

– En väldigt rolig kontring från PAFs sida som visar att de också har glimten i ögat. Förhoppningsvis får vi möjligheten att skicka tillbaka en tårta till PAF redan i år. Jakten har i varje fall börjat, fortsätter Thomas Bertillson på Betsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *